Stambomen

De stamboom van de families Schoonveld zijn te vinden op Geneanet.

Daarnaast is het bestand met de genealogische data ook opvraagbaar op Rootsweb waar een register op namen te vinden is en de mogelijkheid bestaat om voorouders en nakomelingen van personen op te vragen.

Van de familie Antonides is een stamboom te vinden op de site van Floyd Antonides.

Van WIllem Schoonveld is de stamboom met alle bekende nakomelingen op deze site onder een andere pagina opgenomen. Om privacyredenen is deze niet algemeen toegankelijk. Familieleden kunnen een wachtwoord opvragen bij Rudy Schoonveld. Een kwartierstaat van Willem Schoonveld (1886-1961) met alle bekende voorouders op te roepen.

4 reacties op “Stambomen

 1. Graag wil ik melding maken van een familieuitbreiding:
  Geboren:
  Meije Anna Saar Schoneveld op 11 augustus 2012 te Deventer,
  dochter van Wouter Frans Schoneveld (geb. 24-10-1979 te Groningen) en Hilda Raven (geb. 24-09-1977 te Harlingen)

  Kunt u Meije toevoegen aan de stamboom?

  • beste Rene,

   gefelicteerd met je kleindochter. Ik zal haar toevoegen aan de stamboom. het kan even duren voor dat ze ook op de website verschijnt. daarvoor moet er een upload naar de site plaats vinden. dat is wat bewerkelijk en gebeurt een paar keer per jaar.

 2. I am Glen Kooy, grandson of Louis (Luef) Schoonveld who came from Groningen to the United States in 1904 with his parents, Abel and Harriet (Harmke) Van Dam Schoonveld. I am interested in information on the Schoonveld side of my ancestry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>